Buma

Uw partner voor garagepoorten, automatisatie en voordeuren in aluminium, pvc, hout!

Oudestraat 121
2610 Wilrijk (Antwerpen)
03 827 26 16
03 825 29 61

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag Gesloten
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Wij zijn met verlof van zaterdag 15 juli 2017 tot en met zaterdag 5 augustus 2017.

Wij wensen u alvast een prettige vakantie!

Welkom bij Buma

BUMA in Wilrijk, Antwerpen is gespecialiseerd in maatwerk. Wij fabriceren sectionale poorten, kantelpoorten, schuifpoorten, vleugelpoorten, pastoriepoorten, veiligheidsvoordeuren. Wij plaatsen ook automatisatie op nieuwe en bestaande poorten.

BUMA is een familiebedrijf, opgericht in 1958, dat oorspronkelijk gespecialiseerd was in metaalconstructies.

In 1958 werd Hubert Bulkmans medezaakvoerder van het familiebedrijf. In 1961 begon hij zijn eigen bedrijf op een nieuwe grotere locatie in de Oudestraat te Wilrijk. Het bedrijf was gespecialiseerd in de fabricatie en plaatsing van ramen, deuren en garagepoorten. Na enkele jaren werden de activiteiten nog enkel toegespitst op garagepoorten, namelijk kantelpoorten in aluminium kaders en bekleding in aluminium of pvc planchetten. In de zeventiger jaren werd het gamma uitgebreid met kantelpoorten voorzien van een houten bekleding en volledige metalen kantelpoorten. De automatisering van garagepoorten werd ook bekend bij het brede publiek.

In het begin van de jaren 80 werden de sectionaalpoorten voor particuliere woningen geïntroduceerd. De poorten werden op standaardmaten aangekocht en in ons werkhuis op maat aangepast. In de herfst van 1988 is BUMA dan definitief gestart met volledig eigen productie van sectionaalpoorten, specifiek voor de particuliere woningen. Tevens werd in de tachtiger jaren de verkoop van garagepoorten aangevuld met voordeuren aangezien beide meestal samen het uitzicht van de voorgevel bepalen en zodoende door één firma op elkaar konden afgestemd worden. In 1991 deed de zoon van Hubert Bulkmans,  Bart Bulkmans, zijn definitieve intrede in de firma. Toen vader Hubert in de herfst van 1992 met pensioen ging, werd Bart Bulkmans de nieuwe zaakvoerder.


Onze vakkennis is uw garantie. Kom naar onze creaties in onze showroom kijken om ideeën op te doen.

Uw partner voor het plaatsen van poorten in regio Wilrijk, Antwerpen